۱۱ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۱۲

فرشبافیان در غرفه مهر:

مرکز ناباروری تبریز تا پایان سال افتتاح می شود

مرکز ناباروری تبریز تا پایان سال افتتاح می شود

تبریز- خبرگزاری مهر: رئیس جدید جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی از افتتاح مرکز ناباروری این واحد تا پایان سالجاری در تبریز خبر داد.

احمد فرشبافیان با حضور در غرفه خبرگزاری مهر در پنجمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های داخلی تبریز به خبرنگار مهر گفت: این مرکز هم اکنون در مرحله تجهیز و جذب هیئت علمی و پرسنل متخصص خود است و طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مرکز بهداشت آذربایجان شرقی آمادگی خود برای همکاری در ایجاد مرکز مزبور را اعلام کرده اند و تا کنون با شماری از اساتید بارز ژنتیک این مراکز رایزنی شده است.

فرشبافیان گفت: اگر چه هم اکنون دو مرکز ناباروری در تبریز فعال هستند اما با راه اندازی مرکز ناباروری جهادانشگاهی که از سوی پژوهشگاه رویان مورد پشتیبانی قرار خواهد گرفت، خدمات ارائه شده به متقاضیان داخلی و خارجی انسجام می یابد.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در ارائه خدمات این مرکز به متقاضیان خارجی محدودیتی وجود نخواهد داشت،‌ افزود: طبیعی است که به دلیل اشتراکات فرهنگی و دینی با کشورهای همجوار شمار قابل توجهی از مراجعان به مرکز ناباروری جهادانشگاهی از کشورهای همسایه خواهند بود.

پژوهش محوری رویکرد جهادانشگاهی آذربایجان شرقی در دوره مدیریتی جدید

فرشبافیان در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار مهر، پژوهش محوری را رویکرد جهاد دانشگاهی آذبایجان شرقی در دوره مدیریتی جدید خواند و گفت: تلاش می شود پژوهش های کاربردی رونق گرفته و محصول این پژوهش ها در قالب خدمات آموزشی به متقاضیان ارائه گردد.

وی ایجاد توازن در حوزه های آموزش و پژوهش را نیاز جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی دانست و گفت: هم اکنون حوزه آموزش جهاد دانشگاهی در آذربایجان شرقی به شدت افزایش یافته است اما حوزه پژوهش این واحد متناسب با افزایش آموزش ها تقویت نشده است.

رئیس جدید جهادانشگاهی آذربایجان شرقی تاکید کرد: این اظهارات بیانگر آن نیست که باید آموزش های جهاددانشگاهی تعطیل شود بلکه باید پژوهش های این واحد نیز تقویت شود تا تعادلی در این حوزه ها ایجاد گردد.

وی افزود: اساس برنامه های جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در تقویت حوزه پژوهش، بر تحقیقاتی مبتنی خواهد بود که محصول آن ها قابلیت ارائه در قالب آموزش را داشته باشد.

موافقت اصولی ایجاد دانشگاه علم و فرهنگ در تبریز اخذ شد

فرشبافیان در این گفتگو همچنین از اخذ موافقت اصولی برای ایجاد شعبه ای از دانشگاه علم و فرهنگ در تبریز خبر داد و اظهار داشت: تلاش مدیریت جدید جهاد دانشگاهی استان برای ایجاد این مرکز دانشگاهی در راستای توجه به بعد فرهنگی این نهاد انقلابی قابل ارزیابی است.

وی با بیان اینکه در اساسنامه این مجموعه، جهاد دانشگاهی نهادی پژوهشی و فرهنگی معرفی شده است، افزود: ایجاد شعبه ای از دانشگاه علم و فرهنگ در تبریز در چارچوب تحقق اهداف فرهنگی جهاددانشگاهی به طور جد مورد پیگیری مدیریت جدید جهاد دانشگاهی است.

رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی یادآور شد: هم اکنون مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان فعالیت چشمگیری در حوزه تربیت دانشجو انجام می دهد.

گروه مطالعاتی تحول در علوم انسانی ایجاد می شود

فرشبافیان در ادامه با بیان اینکه یکی از مخاطبان اصلی بیانات مقام معظم رهبری در باب ضرورت ایجاد تحول در علوم انسانی، جهاد دانشگاهی است، گفت: در این راستا گروه مطالعاتی تحول در علوم انسانی در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی ایجاد و فعال خواهد شد.

وی گفت: هم اکنون در پژوهشکده توسعه جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گروه های مختلف مطالعاتی و تحقیقاتی فعالیت می کنند اما جای خالی گروه مطالعاتی تحول در علوم انسانی به شدت احساس می شود.

رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی ایجاد گروه مطالعاتی تحول در علوم انسانی را از جمله برنامه های فرهنگی این مجموعه خواند و نسبت به تشکیل و فعالیت این گروه کاری در آینده نزدیک اظهار امیدواری کرد.

تحول در ایسنا برای تحقق رسالت این خبرگزاری بوده است

رئیس جهاددانشگاهی و مدیر مسئول خبرگزاری ایسنا - منطقه آذربایجان شرقی، به تغییر و تحولات صورت گرفته در دفتر استانی این خبرگزاری اشاره و تاکید کرد: این تغییر و تحولات در راستای تحقق رسالت ایسنا در پوشش اخبار دانشگاهی بوده است.

فرشبافیان در پاسخ به برخی انتقادات همکاران پیشین این مرکز به جایگزینی نیروهای جدید گفت: تاکنون ایسنا در انعکاس اخبار و فعالیت های دانشگاهی در آذربایجان شرقی فعالیت خوبی نداشته است که از دوره جدید مدیریتی جهاددانشگاهی استان رفع این نقیصه پیگیری خواهد شد.

وی بی توجهی ایسنا به پوشش و انعکاس اخبار دانشگاهی را مایه مظلومیت جامعه دانشگاهی و نیز دلسردی برخی از دانشجویان نسبت به ادامه تحصیل دانست و گفت: امید می رود با افزایش توجه خبرگزاری دانشجویان به انعکاس اخبار امیدبخش دانشگاه، بخشی از سردرگمی دانشجویان حل و فصل شود.

به گفته رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی تحول مشابهی نیز در خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) در استان رخ خواهد داد.

کد خبر 1163655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha